• Børgefjellfoten AS

    Vi holder til i Røyrvik kommune, på nordsiden av Namsvatn 9 km unna bilveg. Våre tilbud passer både for den jakt- og fiskeinteresserte og for den som søker fred og ro. Vår beliggenhet midt i villmarka, langt unna sivilisasjon og bilveg, forsterker følelsen av ro, avkobling og nærhet til naturen under oppholdet.
  • Følg oss på facebook:

  • Kontakt oss:

    Børgefjellfoten AS

Beliggenhet

norge  kart Namsvatn

Namsvatn ligger ca 17 km nord for Røyrvik sentrum, på grensen til Børgefjell nasjonalpark i Nord-Trøndelag fylke. Vårt hytteområde ligger 9 km innover vannet på nordsiden.

Vatnet er omkranset av variert natur, alt fra frodige urskoglier til mer karrige skogvokste områder. Mektige fjellmassiver setter naturens egne grenser rundt området.

ADKOMST SOMMER OG HØST

Bilveg fram til Namsvatn. Båttransport over vatnet, en avstand på 9 km. Transportkostnader er inkludert i leieprisen. Fra der båten legger til kai er det en distanse på fra 2 – 10 min gange til hyttene, avhengig av hvilken hytte som leies.

ADKOMST VINTER OG VÅR

Bilveg fram til Namsvatnet. Transport med snøscooter over Namsvatnet og helt fram til hyttene. Snøscootertransport er ikke inkludert i leieprisen.

REISEALTERNATIVER

  • Privatbil. Godt utbygd parkeringsplass ved Namsvatnet.
  • Tog til Namsskogan stasjon. Tilbringertjeneste fram til Namsvatnet (drosje/buss til busstakst), bestilles på tlf 07417 eller snakk med konduktør på toget
  • Fly til Trondheim lufthavn Værnes. Tog til Namsskogan stasjon. Tilbringer videre (se over)
Reklame