• Børgefjellfoten AS

    Vi holder til i Røyrvik kommune, på nordsiden av Namsvatn 9 km unna bilveg. Våre tilbud passer både for den jakt- og fiskeinteresserte og for den som søker fred og ro. Vår beliggenhet midt i villmarka, langt unna sivilisasjon og bilveg, forsterker følelsen av ro, avkobling og nærhet til naturen under oppholdet.
  • Følg oss på facebook:

  • Kontakt oss:

    Børgefjellfoten AS

Fiske

Untitled-TrueColor-12 header

I Namsvatnet er det både røye og ørret av god kvalitet. Røya er noe småfallen, men har fin rødfarge i kjøttet, og er meget velsmakende. Ørreten finnes i alle størrelser, fra små fisk opp til flere kilo. Det fanges årlig ørret med vekt opp til 5 – 6 kg. Også ørreten har fin rødfarge i kjøttet, og er meget velsmakende.

foto: Peter Lundgren

foto: Peter Lundgren

Namsvatnet er også kjent for meget godt isfiske.

Bruker du båten som følger med hytta, har du lett tilgang til elveos og vassdrag i Børgefjell Nasjonalpark. Fiskekort for statsalmenning og nasjonalparken fåes kjøpt hos oss.

Vi har også pakkeløsninger med eksklusivt ørretfiske for et begrenset antall personer i et meget bra fiskeområde. Fiskekvaliteten er meget god. Her tar vi imot gjester et begrenset antall uker pr. sommer. Dette for å sikre den høye kvaliteten på fisket også for framtiden. Nærmere opplysninger fåes ved henvendelse til oss.

DSCN0821tjern nr 9jarl-eirik, 2,5 kg.,namsvatn,aug (2)

Reklame