• Børgefjellfoten AS

    Vi holder til i Røyrvik kommune, på nordsiden av Namsvatn 9 km unna bilveg. Våre tilbud passer både for den jakt- og fiskeinteresserte og for den som søker fred og ro. Vår beliggenhet midt i villmarka, langt unna sivilisasjon og bilveg, forsterker følelsen av ro, avkobling og nærhet til naturen under oppholdet.
  • Følg oss på facebook:

  • Kontakt oss:

    Børgefjellfoten AS

Jakt

103_0340

Vi disponerer terreng for småviltjakt på nordsiden av Namsvatnet. Området grenser mot Børgefjell nasjonapark. Terrenget starter på ca 450 m.o.h. og har høyeste punkt på ca 740 m.o.h.

både fisk og rypefangst

Det består hovedsakelig av småkupert terreng med spredt vokst av fjellskog, men også myr og fjellpartier med lite vegetasjon. Området har myke formasjoner som er lett å gå i.

Vi disponerer romslige hytter beliggende på jaktterrenget, og er behjelpelig med båttransport og frakt av utstyr/proviant til hyttene.

ryper på veggen

Er du interessert, kontakt oss  for nærmere informasjon.

Er du interessert i småviltjakt i Namsvatn Statsalmenning, er hyttene våre et godt utgangspunkt. For å komme til jaktterrenget kan du gå, eller bruke båten med motor som følger med hytta, evt leie ekstra/større båt.

Småviltjakta på Namsvatn statsalmenning er regulert i de 2 første periodene. F.o.m. 20. september kan du kjøpe jaktkort hos oss. Her finner du mer informasjon fra Røyrvik fjellstyre

Reklame